Portobellos Velgørenhedsprojekt

Portobello får ofte ting doneret fra standlejere, disse ting bliver sat til salg, og 90 % af det indkomne beløb går til velgørenhed.

 

Projektet blev startet op 1/6-2018 og det forventes at vi når ca. 6.000 kr. i 2018.

 

Og hvem kan så få del i dette beløb ?

 

Det kan klubber og foreninger der er hjemmehørende i Odder Kommune.

 

Indtil den 17. december var det muligt at indstille klubber og foreninger.

 

Følgende er blevet indstillet. 

 

Foreningen BHOV

 

Foreningen BHOV Odder er stiftet af lokale forældre til børn med særlige behov! De arbejder hårdt for at skabe gode rammer for børnene og deres familier både ved at sætte dagsordenen i det politiske arbejde, men også gennem spændende og lærerige foredrag for både familier, fagpersonale og andre interesserede.

 

 

Odder Billedskole

 

Odder Billedskole er en lille forening der kører udelukkende i kraft af forældrebetaling, da alt kommunalt tilskud blev skåret væk for nogle år siden.

 

Odder Billedskole er det eneste sted, hvor byens børn og unge under kyndig undervisning af erfarne kunstnere kan udforske deres kreativitet og udvikle deres evner indenfor området.

 

En donation vil betyde en mærkbar forskel for de mange børn der går der, idet vi så kan investere i nødvendige materialer til den store udstilling vi har i foråret.

 

Det er noget der er svært at få plads til i vores meget stramme budget, men samtidigt meget vigtigt for eleverne og foreningen som sådan at kunne vise byens borger hvad vi går og laver på Odder Billedskole.

 

 

 

 

Lavia Odder

 

Lavias formål er at give handicappede mulighed for at dyrke idræt på lige fod med andre - dog med særlige hensyn, hvis der er brug for det.

 

I Lavia er der plads til alle. Både dem med ambitioner om internationale toppræstationer og dem, der dyrker idræt for motionen og samværets skyld.

 

Lavias er en forkortelse af: Landsforeningen af vanføre idræts aktive

 

Der er to sportsgrene i Lavia - svømning og bowling. Vi tager til stævner i begge sportsgrene og klarer os fint.

 

Lavia afholder fester og tager på udflugter, så det sociale også holdes i gang.

 

 

Vores Netværk

 

VORES NETVÆRK ODDER, henvender sig til alle med behov for socialsamvær med andre. Gruppen vil blive brugt til at danne netværk, så det er muligt og hjælpe/støtte hinanden. Måske du er ensom, har psykiske udfordringer, vil finde en ny ven, eller bare gerne vil udvide dit netværk. Så er dette lige stedet for dig. Alle er velkommen. Vores Netværk har lokaler på gågaden – Rosensgade 47

 

Odder Bordtennisklubs Ungdomsafdeling

 

Odder Bordtennisklubs ungdomsafdeling består af ca. 50 spillere fra 8-16 år, der træner 2-3 gange om ugen.

Klubben har gennem tiden udviklet mange talenter og har pt. en spiller der er i top 8 i Jylland, og den nuværende danmarksmester i drengerækken har sin fortid i Odder Bordtennisklub.

 

Ladies Section – Odder Golfklub

 

Ladies Section er en klub i Odder Golfklub, hver tirsdag mødes klubbens medlemmer på kryds og tværs, for at spille golf. I 2018 havde klubben 62 medlemmer, og i 2019 kan klubben fejre sit 25 års jubilæum.

 

Hvem skal have del i Portobellos Velgørenhedsprojekt

 

Der vil I ugen optil jul blive afholdt afstemning på Portobellos side på Facebook. Det er også muligt at afgive sin stemme direkte i butikken. De 3 forslag der får flest stemmer deles om beløbet som vil blive uddelt den 19. januar 2019.

Modtagere af penge fra Portobello Velgørenhedsprojekt, fra venstre Lavia Odder, Foreningen BHOV og Odder Billedskole